Укр   Рус

Ваш гід в законодавстві України


Друкувати


Наказ Фонд державного майна України № 2794 від 18.12.2014 Про затвердження Порядку повідомної реєстрації договорів оренди об’єктів паливно-енергетичного комплексу, що перебувають у державній власності

ФОНД ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

НАКАЗ

18.12.2014  № 2794

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
12 січня 2015 р.
за № 9/26454


Про затвердження Порядку повідомної реєстрації договорів оренди об’єктів паливно-енергетичного комплексу, що перебувають у державній власності

Відповідно до статті 11 Закону України «Про особливості оренди чи концесії об’єктів паливно-енергетичного комплексу, що перебувають у державній власності» НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Порядок повідомної реєстрації договорів оренди об’єктів паливно-енергетичного комплексу, що перебувають у державній власності (далі - Порядок), що додається.

2. Департаменту з питань управління державним майном та орендних відносин і регіональним відділенням Фонду державного майна керуватися Порядком при реєстрації укладених договорів оренди об’єктів паливно-енергетичного комплексу, що перебувають у державній власності.

3. Департаменту з питань управління державним майном та орендних відносин подати цей наказ на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

4. Управлінню взаємодії з Верховною Радою України та комунікаційного забезпечення забезпечити в установленому порядку розміщення цього наказу на веб-сайті Фонду державного майна України.

5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Фонду державного майна України відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

6. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

В. о. Голови Фонду Д. Парфененко
ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Фонду
державного майна України
18.12.2014  № 2794

Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
12 січня 2015 р.
за № 9/26454


ПОРЯДОК
повідомної реєстрації договорів оренди об’єктів паливно-енергетичного комплексу, що перебувають у державній власності

1. Цей Порядок визначає механізм проведення Фондом державного майна України, його регіональними відділеннями (далі - органи-орендодавці) повідомної реєстрації укладених ними договорів оренди об’єктів паливно-енергетичного комплексу, що перебувають у державній власності, відповідно до вимог частини першої статті 11 Закону України «Про особливості оренди чи концесії об’єктів паливно-енергетичного комплексу, що перебувають у державній власності».

2. Для цілей цього Порядку термін «об’єкти паливно-енергетичного комплексу» вживається у значенні, наведеному у статті 1 Закону України «Про особливості оренди чи концесії об’єктів паливно-енергетичного комплексу, що перебувають у державній власності».

3. Повідомна реєстрація договору оренди здійснюється органом-орендодавцем після укладення орендарем і орендодавцем договору оренди та передбачає:

1) реєстрацію договору шляхом присвоєння йому реєстраційного номера;

2) внесення інформації про договір до журналу повідомної реєстрації договорів оренди об’єктів паливно-енергетичного комплексу, що перебувають у державній власності (далі - журнал повідомної реєстрації) (додаток 1), за тим самим реєстраційним номером;

3) оформлення напису про повідомну реєстрацію (далі - напис) (додаток 2);

4) повідомлення орендаря і уповноваженого органу управління - центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику в паливно-енергетичному комплексі (далі - уповноважений орган управління) про реєстрацію договору.

4. Підрозділ органу-орендодавця, до повноважень якого належить укладення договорів оренди (далі - орендний підрозділ), після нотаріального посвідчення договору оренди подає протягом одного робочого дня всі підписані примірники договору для реєстрації до служби діловодства органу-орендодавця (далі - служба діловодства).

5. Служба діловодства не пізніше одного робочого дня після отримання примірників договору оренди реєструє договір оренди шляхом присвоєння йому реєстраційного номера і повертає примірники договору орендному підрозділу.

6. Орендний підрозділ протягом п’яти робочих днів після реєстрації договору:

1) вносить інформацію про договір до журналу повідомної реєстрації, у тому числі дату і реєстраційний номер, зазначені на договорі. Журнал повідомної реєстрації зберігається в орендному підрозділі;

2) оформлює у трьох примірниках на окремому аркуші напис, в якому зазначаються реєстраційний номер цього договору та дата його реєстрації, за підписом керівника органу-орендодавця, скріпленим гербовою печаткою;

3) надсилає перший примірник підписаного напису разом із супровідним листом за підписом заступника керівника органу-орендодавця згідно з розподілом функціональних обов’язків орендарю, другий - уповноваженому органу управління, а третій зберігається в орендному підрозділі.

7. Регіональне відділення протягом трьох робочих днів після внесення договору до журналу повідомної реєстрації повідомляє про це Фонд державного майна України для узагальнення обліку зареєстрованих договорів.

8. У разі дострокового припинення договору оренди або його розірвання за рішенням суду, яке набрало законної сили, орган-орендодавець протягом 10 робочих днів повідомляє про це уповноважений орган управління.

Директор Департаменту
з питань управління
державним майном
та орендних відносин С. Білько

Додаток 1
до Порядку повідомної реєстрації
договорів оренди об’єктів
паливно-енергетичного комплексу,
що перебувають у державній власності
(підпункт 2 пункту 3)


ЖУРНАЛ
повідомної реєстрації договорів оренди об’єктів паливно-енергетичного комплексу, що перебувають у державній власності

№ з/п

Сторони, що уклали договір

Строк, на який укладено договір

Об’єкт, що передається в оренду

Реєстраційний номер

Дата реєстрації

Підпис відповідальної особи, що зареєструвала договір

Фонд державного майна України, його регіональне відділення

орендар

1

2

3

4

5

6

7

8

Додаток 2
до Порядку повідомної реєстрації
договорів оренди об’єктів
паливно-енергетичного комплексу,
що перебувають у державній власності
(підпункт 3 пункту 3)

НАПИС

Додаток 2

до Порядку повідомної реєстрації договорів оренди об’єктів паливно-енергетичного

комплексу, що перебувають у державній

власності

(підпункт 3 пункту 3)

НАПИС


про повідомну реєстрацію ________20__­­­­_ р.  за № _____  договору оренди  ______________________________________________________________________,                                                

(назва об’єкта паливно-енергетичного комплексу)

укладеного між ________________________________________________________

                                                                       (найменування орендодавця)

та ____________________________________________________________________

                                                                                      (найменування орендаря)

 

 

Керівник органу-орендодавця                                                                  ____________

                                                                                                                                 (підпис)

                                            М. П.



Інші НПА

Постанова Соцстрах від нещасних випадків №21 від 11.12.2014 Про внесення змін до Положення про забезпечення потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання санаторно-курортним лікуванням Постанова Центрвиборчком №1 від 13.01.2015 Про заяви Колганова В.А., зареєстровані в Центральній виборчій комісії 15 та 29 грудня 2014 року за № 21-30-48435 і № 21-30-49144 Постанова Центрвиборчком №2226 від 29.12.2014 Про зміни в складі Київської міської виборчої комісії Указ Президент №614 від 23.07.2014 Про забезпечення впровадження єдиної державної політики реформ в Україні Указ Президент №303 від 17.03.2014 Про часткову мобілізацію Указ Президент №13 від 14.01.2015 Про внесення зміни до Указу Президента України від 31 жовтня 2011 року № 1008 Наказ МВС №1340 від 11.12.2014 Про внесення змін до наказу МВС України від 04 листопада 2003 року № 1296 Наказ МВС №1340-a від 11.12.2014 ІНСТРУКЦІЯ про організацію медичної реабілітації та санаторно-курортного лікування в Міністерстві внутрішніх справ України Наказ Мінкультури №1147 від 15.12.2014 Про затвердження Порядку організації проведення аукціонів у провадженні у справах про банкрутство та вимог до їх організаторів стосовно майна державних підприємств та підприємств, у статутному капіталі яких частка державної власності перевищує п’ятдесят відсотків Наказ МФУ №1203 від 11.12.2014 Про затвердження Порядку контролю за розподілом тарифної квоти